Follow us
Начало » Проекти » City Park Homes

СИТИ ПАРК Хоумс – комплекс от затворен тип в кв. Зона Б, гр. Велико Търново

Уговорете Среща

Изберете етаж

Запазете правото си на избор да живеете в отлично проектирана сграда, с невероятна гледка.

СИТИ ПАРК ХОУМС е архитектурен проект вдъхновен от потребностите на хората, задоволявайки нуждата им от тихо и спокойно място за живот с красива панорамна гледка в условията на градска среда.

 

СИТИ ПАРК ХОУМС е безупречно качество, функционални разпределения и стилна модерна архитектура.

 

СИТИ ПАРК ХОУМС е атрактивна локация и инвестиционен потенциал в бързоразвиващ се квартал.

Функционално комплексът от затворен тип „СИТИ ПАРК ХОУМС“ е решен с два входа, всеки от които на четири жилищни етажа, обособена паркова среда и надземен паркинг, осигуряващ свободно паркиране.

Разположен върху терен от 2054 кв. м., комплексът помещава общо 32 апартамента, по 16 във всеки вход, със светла височина на помещенията 2,65 м. За по-голямо удобство гаражите ще бъдат изградени с покрит подход към тях, като спокойно ще може да се паркира втора кола пред вратата на всеки гараж. 

 

Сградата е бутикова и в нея са проектирани само по 4 апартамента на етаж, с една или с две спални и различни възможности за обединяване. Създадена с идеята за модерен лукс и безкомпромисно качество от първите щрихи до най-малкия детайл.

Апартаментите се издават в степен на завършеност по БДС – на мазилка и замазка, поставена ГАЗ инсталация, блиндирани входни врати, висококачествена дограма, външна топлоизолация, монтирани ключове и контакти, звънчева и видео домофонна инсталация, розетки за телефонна система, телевизия и интернет. Предлагаме възможност за свързване с утвърден интернет доставчик. 

Общи технически параметри:

Конструкция: монолитна стоманобетонна скелетна конструкция.  Външни ограждащи стени от керамични тухли с дебелина 25 см.


Фасада: интегрирана топлоизолационна система 10см. Частична HPL фасадна облицовка за функционален и модерен завършек.

Сградата е съобразена с всички изисквания за енергийна ефективност.


Покрив: плосък с външно отводняване чрез водосточни тръби. Изградена паро, хидро и топлоизолационна система.


Дограма: Висококачествена дограма със стъкла тип „четири сезона“ за много добра топлинна изолация и висока защита от слънчевите лъчи. За апартаментите от южната страна е предвидено оптимално решение за дограма, за да може да се подсигурят топлите месеци и ограничаване на топлината, която ще влиза през лятото. 


Входни врати: блиндирани от висок клас.


Тераси: с топлоизолация и хидроизолация; циментова замазка – армирана; под с мразоустойчив гранитогрес; парапети – стъклени.


ВиК инсталации: водопроводна инсталация за питейно-битови нужди ще е изградена от полипропиленови тръби (PPR) и канализация – от PVC тръби PIPELIFE. Отводняване на откритите тераси е решено с водоприемници за тераси.


Ел. Инсталация: изцяло изградена с монтирани ключове, контакти и монтирано апартаментно табло.


Слаботокови инсталации: изградено окабеляване за кабелна и сателитна телевизия, телефон, интернет до всяка стая в апартаментите с FTP кабел, звънчева и видео домофонна инсталация, система за контрол на достъпа, осигуряваща спокойствие на живущите.


Вентилация: Изградени трасета за вентилация за подземни гаражи, тоалетни, бани и кухненски боксове.


Отопление и климатизация: Изградена газова инсталация. Обособени ниши по фасадата за разполагане на външни климатични тела до всеки апартамент.


Асансьор: високотехнологичен електрически безшумен, със спирка до всяко ниво на сградата.


Общи части: настилки – от естествен камък; парапети – стъклени; стени и тавани – интериорна дишаща боя латекс.


Вертикална планировка: изцяло изградена, съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство. 

Жилищна площ: от 59,82 кв. м. до 139,61 кв. м.

РЗП на сградата: 2054,20 кв. м.

Обща площ на земята: 2054,00 кв. м.

Брой жилищни имоти в комплекса: 32

Брой гаражи: 22

Брой паркоместа: 16

Брой етажи: 5
жилищни ЕТАЖИ: 4

Тип строителство – монолитно скелетно с носеща стоманобетонна конструкция.
избери разположение

Намери своя апартамент днес

Сити Парк Хоумс

По желание на купувачите нашият екип за следпродажбено обслужване може да предложи професионални решения за изпълнение на довършителните работи по апартаментите, интериор дизайн-проект и доставка на обзавеждане по поръчка на клиента, според конкретния негов бюджет.

твоя нов дом

Направете Запитване