Follow us
Начало » Проекти » Жилищна сграда Тракия

Многофамилна жилищна сграда “Тракия” – гр. Габрово

Уговорете Среща

Изберете етаж

Запазете правото си на избор на определен апартамент и нанесете корекции по свой вкус преди завършването на сградата. 

Амбициозният ни проект, който стартираме в гр. Габрово на ул. “Тракия” №5 комбинира привлекателна локация в централната част на града, заедно с модерни решения и иновативна визия без аналог в града. 

 

Функционално сградата разполага с един вход, 2 офиса, 7 апартамента и 16 паркоместа като разпределението на апартаментите на  втори и трети етаж е идентично, докато четвърти жилищен етаж е проектиран за пентхаус. 

Паркирането в сградата е решено с полуподземен етаж, който разполага с 9 паркоместа на закрито и още 7 паркоместа на открито. 

Сградата е с изчистена визия като апартаментите се издават в степен на завършеност по БДС – на мазилка и замазка, блиндирани входни врати, висококачествена дограма, външна топлоизолация, монтирани ключове и контакти.

 

 

Предлагаме възможност за присъединяване към утвърден доставчик за интернет и телевизия. 

Общи технически параметри:

Конструкция: скелетна стоманобетонна с монолитно изпълнение.  Външни ограждащи стени от керамични тухли с дебелина 25 см.

 

Фасада: Фасадите ще бъдат изпълнени с тонирана силикатна мазилка. Вътрешни преградни стени ще бъдат от тухла с дебелина от 12 см. 

Частична HPL фасадна облицовка за детайлен завършек.

 

Покривна конструкция: Покривът на кота +11.60 ще е плосък, решен като безгредова плоча с греди по периферията и бетонов борд. Отводняването е вътрешно посредством воронки. 

 

Водоснабдяване и Канализация: Обектът ще се захрани с питейна вода от съществуващия градски водопровод и ще се отводни в съществуваща градска канализационна мрежа. 

 

Входни врати: блиндирани от висок клас.

 

Отопление и климатизация: За всички жилищни помещения са предвидени климатици сплит система, като монтажа на външните тела е съгласуван с част архитектурна. Санитарните помещения са решени с ел. радиатори или аналогични. 

 

Вентилация: Всички битови помещения са решени с естествена вентилация чрез отваряеми прозорци. За санитарните помещения са предвидени самостоятелни осови вентилатори с обратна клапа, които се включват от ключ при необходимост. 

 

Вертикална планировка: Проектирана асфалтова площадка пред входа на гаражите на кота -3.00, предвидено е изграждането на три подпорни стени. Отвеждането на повърхностните води е към площите за озеленяване и проектните линейни отводнители. 

 

 

Жилищна площ: от 89 кв. м. до 94 кв. м.

 

РЗП на сградата: 1410,05 кв. м.

 

Обща площ на земята: 594 кв. м.
застроена площ: 278,88 КВ. М.

 

Брой жилищни имоти в комплекса: 7
БРОЙ търговски ИМОТИ В КОМПЛЕКСА: 2

 

Брой паркоместа: 16

 

Брой етажи: 5 (4 жилищни етажа и 1 полуподземен)

 

Тип строителство – монолитно скелетно с носеща стоманобетонна конструкция.